fahajomodell.hu

Kézi készítésű, egyedi hajómodellek, makettek

3

KiállításMegosztom

Makett kiállításom Gyálon

Makett kiállításom Gyálon, az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtárban.

Nagy megtiszteltetés ért. Gyálon, a lakhelyemen az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár a makettjeimből kiállítást rendez. A kiállítás megnyitójára 2022.március 18.-án 18 órakor kerül sor, és 2022. április 19.-ig tekinthető meg. Azokról a makettekről pedig, melyeket megrendelésre készítettem, múzeumoknak, cégeknek, tehát már értékesítettem, tablót készítenek.
Kiállításra kerülő makettek:

Hajó makett: Novara vitorlás; Santa Maria; Supply; Titanic;


Minden évben április 10.-én kezdődik a Titanic hét.
Ebből az alkalomból a facebookra írtam egy rövid cikket a Titanic utolsó pár napjának a történetéről.
 
 
Emlékezzünk a Titanic katasztrófájának áldozataira!

Leonardo makett: Vitruvius-tanulmány; Elforgatható híd; Repülőgép (sárkányrepülő); Óriás szerszámíj; Körvillám; Fedett harckocsi; Hátultöltős ágyú; Tripla keresztíj; Sarlós harciszekér;Kőhajítógép; Ejtőernyő makett; Légcsavar; Fűrészgép; Legyezőszerű gyorstüzelő ágyú; Orgona ágyú.


Ünnepeljük a Mestert, a Géniuszt! 
 
Egyéb makett: Napóleon ágyú 19.sz; La Valette ágyú 1860; Francia mozsárágyú 1680; Mascolo ágyú 15.sz. Mobil mozsárágyú 15.sz. 

Poór József, felvidéki író barátom kommentje a kiállításomhoz:

GRATULÁLOK - kommentem a kiállatási tudósításodhoz:  Amikor a Mester beáll az Idő szolgálatába, az Idő tud akár bőkezű is lenni...  Járatába úgy fogadja, mint megújhodások nagy Rendezőjét, amikor sok kelléke a hajóknak - tengerek szabadon guruló gyöngye fizettségül alkotónak, látogatónak… Légy kegyeltje, hűséges csatlósa Időnek még sokáig Mester!

Köszönöm József ezt az érdekes, nem hétköznapi megközelítését a tevékenységemnek!

A kiállítás megnyitója 2022.03.18.-án jó hangulatban, rendben lezajlott. A kiállítás megnyitója Bretus Imre, a közösségi ház igazgatója vezényletével zajlott le. A kiállítást Dr.Balogh Tamás a TIT HMHE eelnöke nyitotta meg. Méhész Árpádné /Ildikó, nyugalmazott könyvtáros, a Települési Értékbizottság tagja/ is hozzászólt és méltatta az eddigi tevékenységemet. Majd én is mondtam egy rövid beszédet. Elsősorban azt ecsteltem, mi motivált az életemben, hogy elkezdjem a hajómakettek építését. Az előbbieket elmondtam a Williams televizió híradójának adott riportban is.

Köszönetet mondok a Közösségi Ház igazgatójának, valamint minden részvevőnek, aki hozzájárult ahoz, hogy ez a kiállítás létrejöjjön. Külön megköszönöm Bakó Lilla  munkáját, aki oroszlánrészt vállalt a kiállítás előkészítésben. Ő készítette a meghívót és a bemutató tablókat a kiállításra, valamint a berendezésben is rengeteget segített.
Akit érdekelnek a makettjeim, látogasson el  a kiállításra. A kiállítás a Gyáli Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvárban tekinthető meg. Cím: 2360 Gyál Kőrösi u. 118. A tárlat 2022.04.19.-ig lesz megtekinthető.

Az alábbiakban közzé teszek pár képet a kiállítás megnyitójáról:


a-kiallitas-meghivob-kialliitas.hajokbb-kiallitas-enc-kiallitas-leonardod-kiallitas-leonardof-kiallitas.leonardog-kiallitas.paravanh-kiallitas.en-palvolgyihh-kiallitas.akos.i-kiallitas-csop-kepj-kiallitas.en-beszedjj-kiallitas-tamasjk-kiallitas-jozsik-kiallitas-en-bretus-igkj-kiallitas-bretuskl-kiall-csop-k.l-kiall.en-tamasm-kiall.en-ildi.n-kiallitas.en-kocco-kiallitas.en-lillaor-kiallitas-latogatokos-kiallitas-latogatokot-kiallitas-latogatokp-kiallitas.plakatr-kiallitas.plakats-kiallitas-plakatt-kiallitas-plakat

 
Fa hajómodellek

Kézi készítésű hajómodellek, makettek egyedi igények szerint.

Leonardo da Vinci műszaki elképzelései, makett formájában


Elérhetőség

Susányi Oszkár
Hajómodell készítő mester

2360 Gyál Bocskai u.53.

Telefon: 06-30-096-5950
E-mail:  fahajomodell@gmail.com

Gyorslinkek

Hajómodellek, hajó makettek
Ágyú makettek
Leonardo Da Vinci makettek
 A hajózásról (hajózási tudástár)   
 YouTube videó csatornánk

Fahajómodell - Susányi Oszkár hajómodell készítő mester © 2015   Cím: 2360 Gyál Bocskai u. 53.   Tel: +36 (29) 345-319

FEL